Τρόποι Αποστολής-Παραλαβής

Τρόποι Αποστολής-Παραλαβής

 

Παραλαβή
Εφόσον το επιθυμείτε Παραλαβή από Κατάστημα μας μπορείτε κατά την Διαδικασία της παραγγελίας σας να επιλέξετε το Κατάστημα. Τα Εξελιγμένα συστήματα μας θα σας ενημερώσουν με ενημερωτικό Email και SMS Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη στο κατάστημα.

Αποστολή Στον Χώρο της Επιλογής σας.

Αττική:

Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier
Για Παραγγελίες μεγαλύτερες των 130€ η αποστολή είναι Δωρεάν.
Για Παραγγελίες μικρότερες των 130€ ακολουθούν οι παρακάτω χρεώσεις:
5,00€ για τα δέματα μέχρι 2 κιλά, συν 3,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Η Επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή χρεώνετε με 4,00€ επιπλέον ανά αποστολή (οι τιμές περιέχουν Φ.Π.Α ).
Ο Χρόνος που μεσολαβεί από την αποστολή της παραγγελίας σας έως και την παράδοση στον χώρο σας είναι 1~2 εργάσιμη/ες ημέρα/ες.

Υπόλοιπη Ελλάδα:

Αποστολή με ΕΛΤΑ
Ενιαία Χρέωση για Ηπειρωτική – Νησιωτική Ελλάδα όπως επίσης και των δυσπρόσιτων περιοχών.
2,60€ χωρίς το Φ.Π.Α για τα Δέματα Μέχρι 1 Κιλό και 0.50€ χωρίς το Φ.Π.Α για κάθε επιπλέον κιλό. Η Επιλογή του τρόπου πληρωμής με αντικαταβολή χρεώνετε με 3,00€ Με το Φ.Π.Α επιπλέον ανά αποστολή.

Ο Χρόνος που μεσολαβεί από την Αποστολή της Παραγγελίας σας Έως και την Παράδοση στον Χώρο σας είναι 1-3 Εργάσιμες Ημέρες για Ηπειρωτική – Νησιωτική Ελλάδα και 2-6 Ημέρες Για τις Δυσπρόσιτες Περιοχές.

Χρόνος Προετοιμασίας
Σε περίπτωση που το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι άμεσα Διαθέσιμο ο Χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία και Αποστολή της παραγγελίας σας είναι 1 με 3 Εργάσιμες Ημέρες. Επιτυγχάνουμε ποσοστό μεγαλύτερο του 97% σε αυτή την Δέσμευση. Σε περιόδους αυξημένης κίνησης ή έλλειψης προσωπικού ( Χριστούγεννα, Περίοδος Θερινών Διακοπών ) υπάρχει περίπτωση κάποιων μικρών καθυστερήσεων.